Video: ontwikkel je op JOUW manier

donderdag 24 december 2020Geen categorieCheck deze video met David Timmer van DOOR in Dordrecht, over hoe hij op zijn eigen manier een weg heeft gevonden naar het toffe creatieve werk dat hij nu doet. Dat kun jij ook!!! Op JOUW manier ontdek je wat je wilt en kunt met het project The NXT Chapter. Plezier en maatschappelijke inzet, jezelf ontwikkelen en ontdekken….dat is precies wat The NXT Chapter te bieden heeft voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Is jouw middelbare school periode voorbij, heb je een tussenjaar, ben je je aan het oriënteren op jouw toekomst, wil je iets zinvols doen met je vrije tijd of heb nog geen idee welke kant je op wil? Ben je woonachtig in de Drechtsteden? Dan is The NXT Chapter misschien iets voor jou! Als deelnemer zet je je 24 uur per week in voor de maatschappij: je volgt workshops, je krijgt ontwikkelingskansen en maakt zo een stap verder in je toekomst. Wil je aanmelden / meer weten / op de hoogte blijven?

Partners gezocht

Heeft u een plek in uw organisatie of bedrijf die aansluit bij de jongeren in hun talentontwikkeling of zoektocht naar werk?

Meer nieuws:

27 september start nieuwe groep The NXT Chapter

27 september start nieuwe groep The NXT Chapter

De nieuwe groep van The NXT Chapter start op 27 september 2021. The NXT Chapter is een programma voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar die wonen in de Drechtsteden. Tijdens dit programma kun je in een half jaar tijd werkervaring opdoen, je talenten ontwikkelen en deze...

Reptielenworkshop moet jongeren inspireren

Reptielenworkshop moet jongeren inspireren

Voor het project Maatschappelijke Diensttijd gaan jongeren op zoek naar hun intrinsieke motivatie en waar hun talenten nou eigenlijk liggen. Om dat aan te wakkeren gebruikt het project een opmerkelijke insteek: reptielen. “Ons werk is maatwerk,” zegt jongerenwerker...

Basketbalclinic en yogaworkshop in Sterrenburgpark

Basketbalclinic en yogaworkshop in Sterrenburgpark

Op maandag 14 september hebben we met de groep jongeren een sportieve dag gehouden. In de ochtend werd er door de jongeren een zelfgemaakte lunch genuttigd bij De Plint. Vervolgens zijn we in de middag naar buiten gegaan voor een basketbalclinic en een yogaworkshop in...