Video: ontwikkel je op JOUW manier

donderdag 24 december 2020Geen categorieCheck deze video met David Timmer van DOOR in Dordrecht, over hoe hij op zijn eigen manier een weg heeft gevonden naar het toffe creatieve werk dat hij nu doet. Dat kun jij ook!!! Op JOUW manier ontdek je wat je wilt en kunt met het project The NXT Chapter. Plezier en maatschappelijke inzet, jezelf ontwikkelen en ontdekken….dat is precies wat The NXT Chapter te bieden heeft voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Is jouw middelbare school periode voorbij, heb je een tussenjaar, ben je je aan het oriënteren op jouw toekomst, wil je iets zinvols doen met je vrije tijd of heb nog geen idee welke kant je op wil? Ben je woonachtig in de Drechtsteden? Dan is The NXT Chapter misschien iets voor jou! Als deelnemer zet je je 24 uur per week in voor de maatschappij: je volgt workshops, je krijgt ontwikkelingskansen en maakt zo een stap verder in je toekomst. Wil je aanmelden / meer weten / op de hoogte blijven?

Partners gezocht

Heeft u een plek in uw organisatie of bedrijf die aansluit bij de jongeren in hun talentontwikkeling of zoektocht naar werk?

Meer nieuws:

Eind september start nieuwe groep!

Eind september start nieuwe groep!

Wij gaan eind september weer starten met een nieuwe groep! Heb jij zin in een tof avontuur? Meld je dan nu aan bij Pien (06-57265703) of Yamira (06-87633709) #startnieuwegroep #thenxtchapter #drechtsteden #mdt #talentontwikkeling #givingbacks #doemeemetmdt

Quote van deelnemer Summer Adventure

Quote van deelnemer Summer Adventure

Een deelnemer van Summer Adventure liet ons na afloop weten dat hij dankzij dit MDT-traject op meerdere vlakken is gegroeid. Wij zijn trots! #quote #summeradventure #thenxtchapter #trots #mdt #doemeemetmdt  

Summer Adventure ‘22 in volle gang

Summer Adventure ‘22 in volle gang

De afgelopen weken hebben wij zeker niet stil gezeten! Summer Adventure ‘22 is namelijk nog steeds in volle gang. We hebben onder andere de Grote Kerk in Dordrecht bezocht. Na 275 treden stonden de jongeren bovenop de kerk waar zij konden genieten van het uitzicht!...