Basketbalclinic en yogaworkshop in Sterrenburgpark

maandag 14 september 2020Activiteiten

Op maandag 14 september hebben we met de groep jongeren een sportieve dag gehouden. In de ochtend werd er door de jongeren een zelfgemaakte lunch genuttigd bij De Plint. Vervolgens zijn we in de middag naar buiten gegaan voor een basketbalclinic en een yogaworkshop in het Sterrenburgpark. Tijdens de basketbalclinic was het niet alleen leuk om sportief bezig te zijn maar was het ook erg interessant om te zien hoe de jongeren in de heetst van de strijd met elkaars kwaliteiten omgaan, maar ook moeten (leren) omgaan met teleurstellingen. Niet alleen tijdens het basketballen maar ook met de yogaworkshop werd doorzettings- en uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Het was lekker weer en dat was extra mooi bij een sportieve maar ook vermoeiende middag

Partners gezocht

Heeft u een plek in uw organisatie of bedrijf die aansluit bij de jongeren in hun talentontwikkeling of zoektocht naar werk?

Meer nieuws:

Video: ontwikkel je op JOUW manier

Video: ontwikkel je op JOUW manier

Check deze video met David Timmer van DOOR in Dordrecht, over hoe hij op zijn eigen manier een weg heeft gevonden...

Reptielenworkshop moet jongeren inspireren

Reptielenworkshop moet jongeren inspireren

Voor het project Maatschappelijke Diensttijd gaan jongeren op zoek naar hun intrinsieke motivatie en waar hun talenten nou eigenlijk liggen. Om dat aan te wakkeren gebruikt het project een opmerkelijke insteek: reptielen. “Ons werk is maatwerk,” zegt jongerenwerker...

Naar Het Nationaal Onderwijsmuseum

Naar Het Nationaal Onderwijsmuseum

Op woensdag 10 september zijn we met de groep van The NXT Chapter naar Het Nationaal Onderwijsmuseum geweest. Tijdens dit bezoek hebben we een rondleiding gekregen over de geschiedenis van het onderwijs in Nederland door de jaren heen. Na afloop van deze rondleiding...