Nieuwe groep van start

dinsdag 8 september 2020Nieuws

Op maandag 8 september 2020 is de nieuwe groep in het project van The NXT Chapter van start gegaan.
In deze kennismakingsweek zijn we van start gegaan met een vragen ronde in “interview style” waarbij iedereen de kans kreeg om in 5 minuten zo veel mogelijk te weten te komen over de ander. Na een gezamenlijke lunch mocht iedereen hun creativiteit kwijt op canvas. Na een middag schilderen kreeg iedereen de opdracht om de gemaakte schilderij te gaan presenteren. Hierbij zat er echter wel een addertje onder het gras: voor de presentatie werd er een verboden woord genoemd die niet gebruikt mocht worden tijdens de presentatie.

Partners gezocht

Heeft u een plek in uw organisatie of bedrijf die aansluit bij de jongeren in hun talentontwikkeling of zoektocht naar werk?

Meer nieuws:

Summer Adventure 2022 komt eraan!

Summer Adventure 2022 komt eraan!

Summer is coming! De nieuwe zomergroep van The NXT Chapter genaamd “Summer Adventure” start op 11 juli 2022. The NXT Chapter is een programma voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar die wonen in de Drechtsteden. Tijdens dit zomerprogramma kun je in zes weken tijd, je...

27 september start nieuwe groep The NXT Chapter

27 september start nieuwe groep The NXT Chapter

De nieuwe groep van The NXT Chapter start op 27 september 2021. The NXT Chapter is een programma voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar die wonen in de Drechtsteden. Tijdens dit programma kun je in een half jaar tijd werkervaring opdoen, je talenten ontwikkelen en deze...

Video: ontwikkel je op JOUW manier

Video: ontwikkel je op JOUW manier

Check deze video met David Timmer van DOOR in Dordrecht, over hoe hij op zijn eigen manier een weg heeft gevonden...